• SKAPAR MER TID OCH GLÄDJE ÅT KREATÖRER & LIVSNJUTARE

 • VAD VI KAN HJÄLPA DIG MED

  Vi brinner för genomtänkta events och snygga bokslut.

   

  Event & Ekonomifixaren hjälper dig som kreatör och livsnjutare att spara hundratals timmar, så du kan njuta mer av livet genom att organisera dina events eller din företagsekonomi.

   

  Vi tror på ett helhetsgrepp där vi tar ansvar för eventplaneringen eller din bokföring – så att du kan njuta mer av livet. En kombination som gör oss helt unika i Sverige.

   

  SOM KUND FÅR DU:

  En prismedveten event eller ekonomifixare som hjälper till med allt från styra upp ekonomi och fixa lokal, till att hitta de mest piffiga girlangerna.

   

  Vi är alltid tillgängliga, effektiva och tänker att det personliga bemötandet är avgörande för ett lyckat samarbete.

   

  Ta kontakt med oss genom att klicka på knappen.

 • PLANERAR & GENOMFÖR EVENTS

  Vi kontaktar leverantörer, ordnar all logistik, planerar och genomför ditt event så du får tid och glädje över till annat.

 • VI BRYR OSS OM DIN PLÅNBOK OCH DIN VIKTIGA DAG!

  Bröllop & fester

  Planerar du bröllop, 30 eller 60-års festen? Ge planeringen och genomförandet till oss, så kan du lägga mer tid på att längta efter festen.

  Idé & produktlanseringar

  Har du en bok, en idé eller en produkt som behöver extra stor uppmärksamhet? Vi ordnar, administrerar och genomför din plan, så du kan lägga mer tid på ditt innehåll och vision.

  Konferenser & möten

  Vill du anordna en större konferens, workshop eller möte som lämnar dina deltagare riktigt professionellt omhändertagna? Vi planerar och administrerar allt runt dina konferenser, workshops och signaturmöten så du eller ditt företag kan fokusera all tid på att presentera er lösning för era medarbetare/deltagare.

 • EKONOMISKA LÖSNINGAR

  Vi är din kompletta ekonomibyrå eller delar av den.

 • VI TAR HAND OM DIN EKONOMI

  Komplett ekonomiavdelning

  Med oss som din kompletta ekonomiavdelning sköter vi dina leverantörsbetalningar, löner, deklarationer, årsredovisningar, kvartalsrapporter och löpande bokföring.

  Bokföring & årsredovisning

  Vi har skräddarsydda ekonomipaket som passar både soloföretagens och småföretagens budget.

  Ekonomisk rådgivning

  Behöver du styra upp din ekonomiska planering och få hjälp med företagets budget och ekonomiska beslut för att då ditt företag att både spara och växa? Varmt välkommen med din förfrågan!

 • FÅ GRATIS 45 MIN RÅDGIVNING

  Ska du lansera events, behöver miljömedvetna konferenser eller vill styra upp din företagsekonomi? Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en 45 min Event & Ekonomirådgivning.